مكرونتي
الزيارات:
الزيارات:
احمد سيد | 12:51 م |
المقادير:
مكرونه اي نوع
شبت وبقدونس
توم
زيت زيتون
ملح وفلفل
شبت وبقدونس
توم
زيت زيتون
ملح وفلفل
الطريقة:
هنسلق المكرونه عادي جدا بس هنا هنملحه كويس انا بحط مع المكرونه وهي بتتسلق ورق لوري وحبهان وفلفل اسود حصا بتتدي طعم للمكرنه
اثناء السلق هنقطع الشبت والبقدونس ونفرم التوم ونحط عليهم الزيت زيتون وشويه ملح صغيرين وفلفل اسود ونقلبهم
بعد المكرونه ما تستوي نصفيها بس ما نغسلهاش ليه علشان وهي سخنه تتشرب الصوص بسرعه
بعد كده نحط الصوص دا وممكن تحطي علي الوش اي نوع جبنه انتو حبينه
وعلي فكره لازم تتاكل وهي سخنه طعمها بيبقا احلي كتير
ياله بالهنا
اثناء السلق هنقطع الشبت والبقدونس ونفرم التوم ونحط عليهم الزيت زيتون وشويه ملح صغيرين وفلفل اسود ونقلبهم
بعد المكرونه ما تستوي نصفيها بس ما نغسلهاش ليه علشان وهي سخنه تتشرب الصوص بسرعه
بعد كده نحط الصوص دا وممكن تحطي علي الوش اي نوع جبنه انتو حبينه
وعلي فكره لازم تتاكل وهي سخنه طعمها بيبقا احلي كتير
ياله بالهنا
تصميم وأرشفة الأصدقاء للتصميم
المطبخ العربى ،، يختص بطرق اعداد الوجبات الشهية من الحلويات والاكلات من مختلف دول العالم العربية والعالمية أهلا وسهلا بكمروابط هذه التدوينة قابلة للنسخ واللصق | |
URL | |
HTML | |
BBCode |
0 التعليقات:
إرسال تعليق